fbpx

Kapper, kapper, kapper 🙁

Om eerlijk te zijn, had ik nooit gedacht ooit extensions te laten zetten. Ik hoorde er namelijk alleen maar negatieve verhalen over in mijn omgeving. Maar op een dag werd mijn haar enorm verknald door mijn toenmalige kapper, waardoor de helft van mijn haar was verdwenen; dé nachtmerrie voor iedere vrouw! Mijn zoektocht naar een nieuwe kapper én extensions was begonnen.
Na slechts een paar minuten zoeken van achter mijn laptop, kwam ik op de website van Beauty by Roos. Zijn zijn geen kapper maar een hairextension-speciaalzaak. Nog beter. Ik had er meteen een goed gevoel bij:

Mijn afspraak bij mijn nieuwe kapper stond genoteerd!

De grote dag brak aan, daar stond ik dan, met kriebels in mijn buik voor de deur van Beauty by Roos. Gelukkig werd ik binnen no time op mijn gemak gesteld. Mijn haren werden eindelijk met een professioneel en kritisch oog bekeken én eindelijk kreeg ik eens advies waar ik echt wat aan had. Het maakte me helemaal blij, hier hou ik van!
Na tweeëneenhalf uur in de stoel te hebben gezeten, veel te hebben gelachen en ook lekkere drankjes te hebben gedronken, was ik klaar. Ik stond op, keek in de spiegel en een overweldigend gevoel van blijdschap schoot door mijn hele lichaam: ik voelde me weer helemaal op en top vrouw!

Inmiddels is dit al weer een paar jaar geleden. Nog steeds kom ik met heel veel plezier bij Beauty by Roos, het is echt even een verwenmoment voor mezelf. Ik wil dan ook dankbaar gebruik maken van de gelegenheid en Beauty by Roos van harte te feliciteren met het 5-jarig bestaan!

Lieve Roos, ik vind jou en je team echte topvrouwen, jullie laten me altijd stralen!

Ik zeg: op naar het 10-jarig bestaan! 🙂

XOXO Jaimina