fbpx

En dan opeens……… ben je verslaafd aan veel haar!
Ik wilde een keer wat anders met m’n haar, geen vlechten, geen dreaths, gewoon wat anders!
Extensions dat leek me wel wat! Ik kwam in contact met Beauty by Roos. Ik kwam in een gezellige ruimte, grote kast met extensions en kacheltje erbij want het was koud buiten!

Extensions, in mijn omgeving had nog niemand er ooit van gehoord! Na vier uur zaten ze erin, wauw wat mooi, wat super, wat voelde ik me zelfverzekerd! En dit was dan de 1e keer van mijn verslaving.

“Eindelijk een keer veel haar, te gek!”

En nu, Roos is gegroeid! Wauw, wat ben ik trots op haar! Wat gaaf, zo verdiend! Zo klein beginnen en dan tot zoiets groots uitgroeien! Ik kom elke drie tot vier maand bij Beauty By Roos om mijn haar te doen! Ik ga er elke keer weer met plezier naar toe, gezellig kletsen met de meiden en weer met “nieuw haar” de salon verlaten!

En nog altijd ben ik erg tevreden en ga ik met een grote glimlach bij Beauty By Roos weer weg. Ik voel me weer helemaal mooi, haha….. Ik ben bang dat ik nooit meer van deze verslaving af kom!

Ondertussen zijn ook drie andere vriendinnen van me verslaafd geworden, ik kan er niets aan doen, ze waren van tevoren gewaarschuwd! Roos en team, dikke 10 voor jullie…. Jullie zijn geweldig en zijn nog lang niet van me af!

Groetjes Britt uit Oldenzaal