fbpx

Ik draag al vijf jaar extensions. De reden dat ik extensions draag is omdat ik van mijzelf erg dun haar heb, ik droomde altijd al van een volle bos met lang haar. Extensions bleek voor mij de uitkomst te zijn om die droom te verwezenlijken.
Ik kom al jaren bij Roos, al vanaf het moment dat Roos naast haar huis in Hengelo werkte. Ik was in het begin erg kritisch, aangezien ik in het verleden negatieve ervaringen had opgedaan met het laten zetten van extensions bij anderen. Roos bleek daarentegen enorm professioneel te zijn. Ik kon meteen merken dat ze wist waar ze over sprak. En, ze bleek nog gezellig te zijn ook:) Uren kletsen over van alles en nog wat, altijd gezellig!
Vanaf het moment dat ze haar eerste werkneemster aan nam tot aan de opening van haar inmiddels 5e salon in Amsterdam, ik heb alles meegemaakt. In vijf jaar extensions maak je gewoon veel mee. Inmiddels is Roos een vriendin van mij geworden en ben ik supertrots op wat ze allemaal bereikt heeft. Ze heeft 5 prachtige salons neergezet, werkt keihard en heeft enorm veel passie voor haar werk.

Beauty by Roos kenmerkt zich in mijn ogen door haar professionaliteit, haar klantgerichtheid, de gezelligheid en de meer dan goede service.

vijf jaar extensions ervaring

Een dagje Beauty by Roos betekent voor mij een dagje gezelligheid en weer met mooie haartjes de salon verlaten:)
Heel trots op Roos en haar topteam!

Liefs Tamara