fbpx

Inmiddels ga ik nu het derde jaar in met mijn abonnement. 1e jaar Socap, 2e jaar Great Lengths en nu voor het derde jaar overgestapt naar Hairloxx zodat ik voor mijn zelfde maandbedrag nu elke drie maanden mijn extensions kan vervangen.

Ik ben zeer tevreden met de Hairloxx. Ze vallen heerlijk, past goed bij mijn fijne haar. Ik dacht nog van Great Lengths de topper naar Hairloxx maar ik vind ze heerlijk dragen.

Helaas een uitglijder gehad in september , ik dacht ik stop met mijn extensions misschien moet ik weer verder met mijn eigen haar. Ik ben toen naar een Cosmo kapper geweest in Nieuwegein die me weer de extensions liet aanpraten. Ik heb 75 stuks laten plaatsen en in december had ik nog 40 extensions over. Ik was zo teleurgesteld want ik had er te hard aan getrokken volgens Cosmo. Nou ja ik verklaarde ze voor gek, omdat ik alย  twee jaar extensions draag en ben me er zeker van bewust ben hoe ik er mee moet omgaan. Ik zei dat ze de extensions aan een veel te dun haarlokje had geplaatst dat houdt mijn fijne haar niet. Nee hoor dat was niet het geval.

Uiteindelijk in december was ik ten einde raad en heb ik jullie gebeld en kon de volgende dag gelukkig in Den Haag terecht. Ze hebben me zo lief geholpen, mijn kapsel zag er niet meer uit. De deskundigheid van Beauty by Roos is bij geen enkele kapsalon te vinden. Ik ben er nog nooit zoveel verloren, misschien hooguit in de drie maanden 5 of zo. Nou dat wil wel wat zeggen. De extensions waren ook niet plat gezet, dus ja ze voelden als bobbeltjes op mijn hoofdhuid.

Sorry maar deze uitglijder bega ik niet meer en kom in maart weer gezellig naar de salon. Denk wel naar Amersfoort is dichter bij huis.

Na drie jaar overgestapt naar Hairloxx.

Groetjes zeker aan Romy die me de laatste twee jaar bijna altijd heeft geholpen, tot in maart en voor iedereen een heel goed en gezond 2014.

Mijn extensions geven me een gevoel van vrouw zijn, ik doe er van alles mee, los, opsteken, paardestaart of een vlecht.
โ€‹

Linda