fbpx

Voor mijn huwelijk wilde ik graag een mooie bos met lange weelderige lokken hebben en aangezien ik deze toen nog niet van mijzelf had kwamen hairextensions meteen in mijn gedachten dwarrelen…

Hairextensions, zoveel kleuren, lengtes, merken, prijzen en niet te vergeten bedrijven die zichzelf aanbieden voor het plaatsen ervan…

Thank god voor google want zo ben ik dus ook bij Beauty by Roos terecht gekomen.

Ik had via google meerdere bedrijven gespot, maar BBR bleef toch het meest in mijn gedachten hangen. De uitstraling van de website, maar ook de inhoud ervan waren hetgeen mij uiteindelijk deden besluiten om de telefoon te pakken om nog meer informatie te vergaren. Wel had ik nog enige twijfel i.v.m. de reistijd aangezien ik in Utrecht woon en BBR toendertijd alleen in Hengelo was gevestigd.

De twijfel die ik had was meteen als sneeuw voor de zon verdwenen toen ik na zo’n 10 minuten de telefoon had opgehangen. De vragen die ik stelde werden allen duidelijk beantwoord en er werd hier ook rustig de tijd voor genomen. Met een goed gevoel heb ik de telefoon opgehangen en aan het einde van die middag heb ik wederom gebeld om mijn 1e afspraak te maken.

“Mijn aller 1e keer weelderige lokken”

Vol spanning tufte ik 2 weken later richting Hengelo, geen idee wat me te wachten zou staan alleen de gedachten dat ik weer terug zou keren naar Utrecht met lang, vol en weelderig haar.

Bij aankomst werd ik meteen hartelijk ontvangen door de eigenaresse herself en werd mij gevraagd wat ik wilde drinken…ik mocht plaats nemen in de stoel en na zo’n 10 minuten ditjes en datjes besproken te hebben begon de hele make-over. Tijdens het plaatsen van de extensions was het een dolle gezellige boel. Ik voelde mij daardoor ook meteen op mijn gemak…ik voelde mij thuis net zoals bij mijn vriendinnen. Uiteindelijk na zo’n 3 uur was het zover en kon ik mijn nieuwe kapsel bewonderen en tsja what can i say…..

Vijf jaar later en vijf vestigingen verder ben ik er nog steeds en zou niets anders en niemand anders meer willen… althans in Hengelo ben ik al tijden niet meer geweest aangezien Roos ook een vestiging heeft geopend in Amersfoort :o))) scheelt mij weer heel wat reistijd, haha.

“Als ik een cijfer zou mogen geven dan krijgt BBR van mij een DIKKE 10!”

Beauty by Roos (BBR) staat wat mij betreft voor professionaliteit, kwaliteit, eerlijkheid, duidelijkheid, gezelligheid en natuurlijk zijn de prijzen ook meeeeeer dan vriendschappelijk :o)

Ik zou zeggen als je nog steeds twijfelt of vragen hebt pak dan gewoon de telefoon en wie weet zit jij dan ook in die stoel waar ik 5 jaar geleden ben begonnen.

Let wel, het is verslavend ๐Ÿ˜‰

Xxx Miranda