Info hairextensions

Merken hairextensions

Beauty by Roos Hairextensions geeft je informatie over hairextensions. Als grootste specialist van Europa heeft Beauty by Roos voor u de beste merken hairextensions geselecteerd. Zo kunt u kiezen tussen de volgende merken hairextensions: SocapHairloxx en Indian Gold en Gold Fever bestellen wij graag voor u. De hairextensions van deze merken zijn qua prijs / kwaliteit verhouding het beste in balans.

Informatie over hairextensions

Op onze hairextensions-prijslijst kunt u de bijbehorende prijzen voor alle merken vinden. Wilt u weten welke hairextensions het beste bij u passen? Meer informatie hierover vind u onder Welke hairextensions passen bij mij?
Lees verder

informatie over hairextensionsAantal hairextensions

Het aantal hairextensions dat u nodig heeft hangt af van de dikte van uw eigen haar. Hoe dikker het eigen haar is hoe meer extensions er nodig zullen zijn om onderin dezelfde natuurlijke volume te creëren als boven in uw eigen haar. Standaard kunt u uit gaan van het volgende aantal hairextensions:

 

  • Volumebehandeling: 50 tot 75
  • Haarverlenging dun haar: 100 tot 125
  • Haarverlenging normaal haar: 125
  • Haarverlenging dik haar:  150
  • Haarverlenging extreem dik haar of kort haar: 175 tot 200

All-inclusive; alle hairextension prijzen zijn inclusief wassen, inzetten, knippen en styling.

Lees verder

Prijzen hairextensions

Wat
krijg ik
3 maanden
abonnement
12 maanden
abonnement
3 x behandelingen
12 maanden
abonnement
4 x behandelingen
Aantal behandelingen 1 3 4
Verwijderen Ja, 1x Ja, 3x Ja, 4x
Hernieuwen Ja, om de 4 mnd Ja, om de 3 mnd
Gratis bijhouden Ja Ja
Administratiekosten € 25,- Geen Geen
Garantie 1 jaar 1 jaar
In termijnen betalen 3 termijnen
(per maand)
12 termijnen
(per maand*)
12 termijnen
(per maand*)

* Administratiekosten en/of abonnementen worden verwerkt in 3 of 12 maandelijkse termijnen. De eerste termijn betaalt u in de salon bij de behandeling. De overige termijnen worden in de daarop volgende maanden op de laatste dag van de de maand van uw rekening geïncasseerd.

Lees verder

Hairextensions abonnementen

Het abonnement geeft u extra garanties, altijd het goedkoopste verwijder tarief en betaalgemak. Dit abonnement is van toepassing op Socap, Hairloxx Professional, Indian Gold en Great Lengths. Het hairextensions-abonnement is een service waarvoor geen rentekosten betaald worden.

Met het hairextensions abonnement voor 3 maanden heeft u 1 behandeling hairextensions inclusief het verwijderen hiervan, op het moment dat het voor u wenselijk is. Dit kan ook na 4 maanden (maximaal) draagtijd zijn. Echter bij het 3 maanden abonnement betaalt u €25,- administratiekosten welke verwerkt zullen worden in de 3 maandelijkse termijnen. De eerste termijn betaalt u in de salon bij de behandeling. De 2 overige termijnen worden in de 2 daaropvolgende maanden op de laatste dag van de maand van uw rekening geïncasseerd.

Lees verder

Garantie op hairextensions

Beauty by Roos Hairextensions is de eerste hairextension specialist in Nederland die is begonnen met garantie op behandelingen met hairextensions. Garantie op uitgevallen plakken, garantie op de extensions en garantie op een goed product en kapsel. De innovativiteit van Beauty by Roos gaf hierin de doorslag. Roos wist dat deze garantie waargemaakt kon worden waardoor zij deze service in de wereld van hairextensions heeft geïntroduceerd. Door de lat zo hoog te leggen, werken alle medewerkers continue aan verbetering en wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Lees verder