fbpx

Beauty by Roos Hairextensions

de grootste hairextensionspecialist van nederland

 

  • Professionals in hairextensions
  • Abonnement op hairextensions
  • Garantie op behandelingen
  • Landelijke dekking
  • Hairextensions op voorraad
  • Winnaar van verschillende vakprijzen
  • Advies en behandeling in 1 afspraak

Beauty by Roos Hairextensions was de eerste die abonnementen op hairextensions aanbood. Dit abonnement geeft je de mogelijkheid om je hairextensions verspreid over de maanden dat je ze ook daadwerkelijk draagt, te betalen. 

Het hairextension abonnement voor 1 of meerdere behandelingen

Het abonnement geeft je altijd het goedkoopste verwijdertarief en betaalgemak. Dit abonnement is van toepassing op hairextensions van Hairloxx Professional. Het 12 maanden hairextensions-abonnement is een service waarvoor geen rentekosten betaald worden. Alle prijzen van de abonnementen vind je op de prijzenpagina.

Onze abonnementen

 

Wat je krijgt3 maanden abonnement12 maanden abonnement
(3 behandelingen)
12 maanden abonnement
(4 behandelingen)
Aantal behandelingen1 behandeling3 behandelingen4 behandelingen
VerwijderenJa, 1 keerJa, 3 keerJa, 4 keer
HernieuwenJa, om de 4 maandenJa, om de 3 maanden
Gratis bijhoudenJaJaJa
Administratiekosten€25,00Geen administratiekostenGeen administratiekosten
Garantie4 maanden1 jaar1 jaar
In termijnen betalen3 termijnen (per maand*)12 termijnen (per maand*)12 termijnen (per maand*)

*Administratiekosten en/of abonnementen worden verwerkt in 3 of 12 maandelijkse termijnen. De eerste termijn betaal je in de salon bij de eerste behandeling. De overige termijnen worden in de daarop volgende maanden in de laatste week van de maand van je rekening geïncasseerd.

Het 3 maanden abonnement met 1 behandeling

Met het hairextensions abonnement voor 3 maanden krijg je 1 haarverlenging OF volumebehandeling. Dit is inclusief het verwijderen van de hairextensions, op een moment dat voor jou wenselijk is. Bij het 3 maanden abonnement betaal je eenmalig €25,00 administratiekosten welke verwerkt zullen worden in de 3-maandelijkse termijnen. De eerste termijn moet in de salon bij de behandeling betaalt worden. De overige 2 termijnen worden in de daaropvolgende maanden, in de laatste week van de maand, van je rekening geïncasseerd.

Het 12 maanden abonnement met 3 behandelingen

Bij dit abonnement heb je recht op 3 behandelingen binnen een periode van 12 maanden. Dit is inclusief het 3 keer laten verwijderen van de hairextensions. Je betaalt deze drie behandelingen in 12 maandelijkse termijnen. De eerste betaling moet in de salon bij de eerste behandeling voldaan worden. De overige 11 termijnen worden hierna in de laatste week van de maand automatisch geïncasseerd. Je hairextensions worden elke 4 maanden verwijderd en opnieuw ingezet. Het tussentijds bijsnijden van je extensions en je eigen haar is gedurende het hele jaar kosteloos. Dit gehele jaar heb je ook garantie op je hairextensions. 

Het 12 maanden abonnement met 4 behandelingen

Dit is in principe hetzelfde abonnement als bovenstaande abonnement, maar je krijgt hierin 1 behandeling per jaar meer. De draagtijd van hairextensions is 3-4 maanden. Voor alle klanten die de voorkeur geven om iedere 3 maanden hun hairextensions te laten vervangen is dit abonnement het meest geschikt. Iedere 3 maanden heb je een afspraak in een van de salons van Beauty by Roos Hairextensions om de extensions te laten vervangen. Met dit abonnement heb je dus recht op 4 behandelingen per jaar. Uiteraard geldt bij dit abonnement ook dat je, gedurende de looptijd van het abonnement, je hairextensions en eigen haar kosteloos kan laten bijsnijden. Ook met dit abonnement heb je een jaar lang garantie.

Voorbeeld berekeningen

 

Beauty by Roos Hairextensions abonnement
Het 3 maanden abonnement met 1 behandeling

Rekenvoorbeeld Hairloxx Professional
35-40 centimeter – 100 stuks

3 maanden 
(1 behandeling)
1x 100 extensions€410,00
1x 100 stuks verwijderen (€0,50 per stuk)€50,00
Administratiekosten€25,00
Totaalbedrag€485,00
Je betaalt per maand (3x)€161,67
Het 12 maanden abonnement met 3 behandelingen

Rekenvoorbeeld Hairloxx Professional
35-40 centimeter – 100 stuks

12 maanden 
(3 behandelingen)
3x 100 extensions  €1230,00
3x 100 verwijderen (€0,50 per stuk)€150,00
Administratiekosten
Totaalbedrag€1380,00
Je betaalt per maand (12x)€115,00
Het 12 maanden abonnement met 4 behandelingen

Rekenvoorbeeld Socap
30 centimeter – 100 stuks

12 maanden 
(4 behandelingen)
4x 100 extensions€1640,00
4x 100 stuks verwijderen (€0,50 per stuk)€200,00
Administratiekosten
Totaalbedrag€1840,00
Je betaalt per maand (12x)€153,34

Voorwaarden voor het afsluiten van een abonnement

1. Een minimale leeftijd van 18 jaar.
2. Je bent officieel in Nederland woonachtig.
3. Je bent in het bezit van een Nederlands paspoort of een Nederlands identiteitsbewijs. Wij accepteren geen rijbewijs als identiteitsbewijs.
4. Je hebt een Nederlandse bankrekening die op dezelfde naam staat als je Nederlandse paspoort of identiteitsbewijs.
5. Bovenstaande documenten dien je mee te nemen voordat er een abonnement kan worden afgesloten.
6. Een abonnement kan alleen voor eigen gebruik afgesloten worden. Het is niet mogelijk om voor een ander persoon een abonnement af te sluiten.
7. De eerste termijn van het abonnement dient tijdens de eerste behandeling in de salon met pin of creditcard voldaan te worden.
Wij accepteren geen contant geld.

Voorwaarden tijdens het abonnement

1. Je kan maximaal 2 weken voorafgaand aan de geplande datum terug komen voor het opnieuw plaatsen van je hairextensions. Anders zou het kunnen voor komen dat je na 8 maanden, het 12 maanden abonnement al volledig verbruikt hebt. Dit is niet wenselijk voor zowel de klant als voor Beauty by Roos Hairextensions.
2. Indien er een betalingsachterstand ontstaat tijdens de looptijd van het abonnement, dient deze eerst voldaan te worden voordat je een nieuwe behandeling in een van onze salons kunt inplannen.
3. Abonnementen worden automatisch beëindigd na het einde van je contract. Wil je het abonnement verlengen, dan wordt er in de salon een nieuw abonnement voor je opgesteld. Hiervoor vragen wij opnieuw om je legitimatiebewijs en bankpas. Dit nieuwe abonnement zal na ondertekening van start gaan.
4. Het is niet mogelijk om tussentijds het abonnement te beëindigen. Mocht je twijfelen over een jaarabonnement, dan adviseren wij je eerst te kiezen voor een losse behandeling of een 3 maanden abonnement.

Voor de maandtarieven kan je kijken bij onze reguliere hairextension prijslijst. Daar staan ook alle maandtarieven van de hairextensions naar keuze.