Garantie op hairextensions

Beauty by Roos Hairextensions is de eerste hairextension specialist in Nederland die garantie geeft op behandelingen met hairextensions. Garantie op uitgevallen plukken, op de extensions en op een goed product, behandeling en kapsel. De innovativiteit van Beauty by Roos gaf hierin de doorslag. Roos wist dat deze garantie waargemaakt kon worden waardoor zij deze service in de wereld van hairextensions heeft geïntroduceerd. Door de lat zo hoog te leggen, werken alle medewerksters continu aan verbetering en wordt de kwaliteit gewaarborgd.

 

Standaardgarantie

Drie maanden garantie geldt uitsluitend wanneer uGarantie op een haarverlening van Beauty by Roos problemen ervaart of uitgevallen plukjes meeneemt. Deze zetten wij kosteloos terug. Deze garantie is alleen van toepassing op de door ons ingezette hairextensions van de merken SocapHairloxx Professional, Indian Gold of Gold Fever. Zoals onze medewerkers u zullen adviseren, maar zoals u ook in het verzorgingsadvies zal lezen kunnen andere verzorgingsproducten de aanhechtingen van de hairextensions flink aantasten. De garantie is dan ook alleen van toepassing indien gebruik wordt gemaakt van de door ons geadviseerde producten uit de haarverzorgingslijn van Hairloxx Professional Haircare. Deze is speciaal ontwikkeld voor de verzorging en het behoud van uw eigen haar alsmede van uw hairextensions.

Hairextensions abonnement

Wanneer u kiest voor ons hairextensions abonnement dan krijgt u zelfs 4 maanden garantie. Wanneer u voor een jaarabonnement kiest heeft u dus het hele jaar door garantie op uw hairextensions. Het kan voorkomen dat wij de expertise van de leveranciers inschakelen om te beoordelen of eventuele problemen zijn veroorzaakt door de verzorging of het gebruik van de hairextensions of aan de extensions zelf. Hoe dan ook, we bedenken altijd een goede oplossing. Wij staan achter onze kwaliteit en vakmanschap en daarom durven wij u deze service aan te bieden. Als klant wilt u toch zekerheid. Deze zekerheid willen wij u bieden bij Beauty by Roos Hairextensions.

Volle haarverlenging met Hairloxx Professional

Klachten

Wij doen ons uiterste best om al onze klanten goed van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u ondanks de garantie en de u geboden oplossing in de salon niet tevreden bent over onze diensten.

U kunt dan contact opnemen met het hoofdkantoor van Beauty by Roos te Amersfoort. Ons hoofdkantoor is bereikbaar per email: hoofdkantoor@beautybyroos.nl

Wij streven er naar om uw klacht zo snel mogelijk op te lossen, doch uiterlijk binnen 7 dagen zullen wij uw klacht schriftelijk of telefonisch beantwoorden.

 

Beauty by Roos geeft garantie op hairextensions