fbpx

Beauty by Roos Hairextensions

de grootste hairextensionspecialist van nederland

 

  • Professionals in hairextensions
  • Abonnement op hairextensions
  • Garantie op behandelingen
  • Landelijke dekking
  • Hairextensions op voorraad
  • Winnaar van verschillende vakprijzen
  • Advies en behandeling in 1 afspraak

Beauty by Roos Hairextensions is de eerste hairextensionsalon in Nederland die garantie geeft op behandelingen met hairextensions. Garantie op uitgevallen plukken, op de extensions, op een goed product, een goede behandeling en een goed kapsel. Roos wist dat deze garantie waargemaakt kon worden waardoor zij deze service in de wereld van hairextensions heeft geïntroduceerd. Door de lat zo hoog te leggen, werken alle hairextensions-professionals continue aan verbetering en wordt de kwaliteit gewaarborgd. 

Standaard garantie

Drie maanden garantie geldt uitsluitend wanneer je problemen ervaart of de uitgevallen plukjes meeneemt naar de salon. Deze zetten wij dan kosteloos terug. Deze garantie is alleen van toepassing op de door ons ingezette hairextensions van de merken Socap, Hairloxx Professional en Indian Gold

Zoals onze hairextensions-professionals in de salon je zullen adviseren, maar wat je ook in ons verzorgingsadvies terug kan lezen, kunnen bepaalde verzorgingsproducten de aanhechtingen van de hairextensions flink aantasten. De garantie is dan ook alleen van toepassing indien er gebruik wordt gemaakt van de door ons geadviseerde producten uit de haarverzorgingslijn van Hairloxx Professional Haircare. Deze is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van je eigen haar én van je hairextensions.

Hairextensions abonnement

Wanneer je kiest voor ons hairextensions abonnement, dan krijg je zelfs 4 maanden garantie! Wanneer je voor een jaarabonnement kiest heb je dus het hele jaar door garantie op de door ons geplaatste hairextensions. Het kan voorkomen dat wij de expertise van de leveranciers inschakelen om te beoordelen of eventuele problemen zijn veroorzaakt door de verzorging of het gebruik van de hairextensions of door de hairextensions zelf. Hoe dan ook, we zullen altijd een passende oplossing bedenken! Wij staan achter de kwaliteit van onze hairextensions en het vakmanschap van onze hairextensions-professionals en daarom durven wij deze service aan te bieden. Als klant wil je toch zekerheid en deze bieden wij door middel van deze garantie.

Garantie op hairextensions bij Beauty by Roos Hairextensions

klachten

Wij doen ons uiterste best om al onze klanten goed van dienst te zijn. Toch zou het kunnen voorkomen dat je, ondanks de garantie en de geboden oplossing in de salon, niet helemaal tevreden bent over onze diensten. 

Je kunt dan contact opnemen met het hoofdkantoor van Beauty by Roos te Amersfoort. Je kunt ons het beste mailen op hoofdkantoor@beautybyroos.nl.

Wij streven er altijd naar om je klacht zo snel mogelijk op te lossen, in drukke tijden duurt dit tot maximaal 7 werkdagen.