Hairextensions verwijderen informatie
Featured Video Play Icon

Hairextensions verwijderen

Hairextensions verwijderen dient veilig te gebeuren omdat het zeer belangrijk is om haarschade te voorkomen. Beauty by Roos Hairextensions gebruikt voor het hairextensions verwijderen speciale tools. Deze beschadigen het haar niet en het gebruik van speciale verwijdervloeistof laat de bondingen losweken. Hierdoor schuiven de hairextensions gemakkelijk uit het haar.

Let goed op bij het hairextensions verwijderen

hairextensions verwijderen met Hairloxx verwijdervloeistofGa dus niet zelf aan de slag met een stijltang, schaar of bijtende chemicaliën. De stijltang zal ervoor zorgen dat de wax namelijk achter blijft in je haar waardoor je dit niet meer kunt verwijderen. Gebruik dus vooral geen hitte. Een schaar is natuurlijk al helemaal uit den boze; waarom wou je anders enkele maanden geleden hairextensions laten plaatsen. Bijtende chemicaliën zoals aceton of zuren, zullen je eigen haar onherstelbaar aantasten.

Laat het hairextensions verwijderen  dus door een professional doen, zodat je zeker weet dat je geen haarschade van het verwijderen krijgt. Om dit wat duidelijker te maken, hebben we hier een filmpje van gemaakt.

Na drie tot vier maanden moet het hairextensions verwijderen gedaan worden. Het eigen haar is dan drie tot vier centimeter gegroeid waardoor de bondingen van de extensions zichtbaar kunnen worden doordat de bovenlaag van het eigen haar deze niet meer kan verbergen. Dit is dan ook het teken dat de hairextensions verwijderd moeten worden.

Bij Beauty by Roos gebruiken wij Hairloxx verwijdervloeistof om de extensions van alle merken te verwijderen. Deze niet bijtende gel maakt de aanhechtingen van de extensions poreus waarna met een verwijdertang de bonding gekneed wordt. Hierna schuift de extension zonder verdere weerstand uit het haar. Dit is onschadelijk voor het eigen haar.

De Hairloxx verwijdervloeistof is alleen voor professioneel gebruik door kappers en hairextension-specialisten. Deze vloeistof kan de particulier niet zelf kopen. Dit om te voorkomen dat er thuis mee geëxperimenteerd kan worden. Dit alles om te voorkomen dat mensen zelf gaan proberen de hairextensions verwijderen en daardoor schade aan het haar veroorzaken. Beauty by Roos rekent een klein bedrag voor het verwijderen van de hairextensions.

Meer informatie over het hairextensions verwijderen?

Neem gerust contact met ons op.