Gold Fever

Deze Gold Fever Hairextensions zijn hairextensions in het hoogste segment van de markt. De uitvinder van de hairextension en oorspronkelijke trendsetter heeft dit nieuwe merk op de internationale markt gebracht. Zijn zoon werkt als directeur van Gold Fever nauw samen met het team van Beauty by Roos.

Gold Fever Hair Extensions

Door de omvangrijke en jarenlange ervaring  waren en zijn zij in staat deze perfecte extensions te maken in het kwalitatief hoogste segment van de markt.

Wat zijn Gold Fever Hairextensions?

Deze hairextensions zijn speciaal ontwikkeld volgens een verbeterd productieproces. Geheel op ecologische en milieuvriendelijke manier worden de haren verwerkt tot extensions. Door de flexibele aanhechting is deze in staat om de expansie van droog naar nat haar op te vangen.

Herkomst van Gold Fever

Het haar voor de extensions komt rechtstreeks van de Sri Prasanna Someshwara tempel in het Kolar district in Zuid India. Doordat zij al meer dan 20 jaar het haar bij deze tempel kochten, weten ze precies hoe dit haar te behandelen tot hairextensions.

Productie

De volledige productie van de hairextensions gebeurt in eigen fabrieken in India. Het zwarte Indiase haar wordt langzaam ontkleurd waarna het weer ingekleurd wordt tot de kleuren die zij aanbiedt. Respect en veiligheid voor milieu, medewerkers, extensions, cultuur en religie zijn tijdens het productieproces erg belangrijk.

Waar komt het vandaan?

De productie van de Gold Fever extensions gebeurt volledig in India. De distributie en facturatie vindt plaats vanuit Londen. Levering is binnen een dag, waar dan ook in Europa.

Waarom kiest u voor deze extensions?

Wanneer u de duurste extensions ter wereld wenst, kiest u voor Gold Fever. Hier hoort dan ook een prijskaartje bij welke zich meet met de prijzen van Hairdreams en Great Lengths.

Hoe worden de extensions geplaatst?

Met de speciaal ontwikkelde Gold Fever machine worden de extensions in uw haar geplaatst. U kunt kiezen of u de extensions rond of plat gezet wilt hebben.

Het verwijderen van Gold Fever extensions

Met speciale verwijdervloeistof en een hairextension-verwijdertang worden de extensions na 3 tot 4 maanden verwijderd. Dit is pijnloos en volledig veilig voor uw eigen haar.