fbpx

Great Lenghts Hairextensions

wij werken niet meer met great lengths

Beauty by Roos heeft ervoor gekozen geen hairextensions van Great Lengths meer aan te bieden. De onderstaande informatie willen we je echter niet onthouden.

In plaats van Great Lengths hebben wij gekozen voor het merk Gold Fever, waarvan de kwaliteit vergelijkbaar is met Great Lengths. Gold Fever is opgericht door David Gold (oud-directeur van Great Lengths) en zijn zoon Thomas Gold. 

Wanneer je kiest voor hairextensions van Great Lengths, kies je voor hairextensions van hoge kwaliteit. Door de kwaliteit van de hairextensions en de haarschubben blijft het eigen haar gezond en wordt het niet beschadigd door de hairextensions. 

Wat zijn Great Lenghts hairextensions?

De hairextensions van Great Lengths zijn voorzien van een keratinebonding. De hairextensions worden gemaakt van 100% menselijk haar. Hierdoor hebben de extensions een uitstekende kwaliteit, waardoor de extensions eenvoudig te onderhouden zijn.

Herkomst

De haren worden, vanwege geloofsovertuiging, geofferd door vrouwen in India waarna de tempels dit haar selecteren en verkopen. De vrouwen in India gebruiken nauwelijks haarproducten, waardoor de haren bijna ongeschonden zijn. 

Productie

Wanneer de haren uit India in een fabriek aankomen, worden deze eerst gewassen en gesorteerd. Na het sorteren van de haren op kwaliteit en lengte worden de haren ontdaan van de kleur. Dit gebeurt gedurende enkele weken in een ontkleuringsproces. Na dit ontkleuringsproces worden de haren weer ingekleurd met speciale kleurstoffen. Great Lengths maakt gemiddeld 50 verschillende kleuren. Na het kleurproces worden de haren voorzien van de bonding waarmee de hairextensions vastgezet kunnen worden in het haar.

Wanneer kies je voor hairextensions van Great Lengths?

Natuurlijk wil iedereen de beste kwaliteit hairextensions, echter hangt daar wel een prijskaartje aan. Great Lengths hairextensions kosten overal in Nederland hetzelfde, aangezien zij vaste prijzen hanteert.