Great Lengths

Wanneer u kiest voor hairextensions van Great Lengths, kiest u voor hairextensions die de meeste Hollywood-sterren en bekende Nederlanders ook dragen. Door de superieure kwaliteit van de hairextensions en de haarschubben, blijft het eigen haar gezond en beschadigd het eigen haar niet door de extensions. Tevens mengen de hairextensions makkelijker met het eigen haar tot een natuurlijk kapsel. Hierdoor kunt u op een onzichtbare wijze hairextensions dragen.

Great Lengths is wereldwijd marktleider op het gebied van hairextensions. Wist je dat hairextensions zelfs een uitvinding zijn van David Gold? David Gold heeft samen met de heer Todt het bedrijf Great Lengths in 1991 opgezet. Na vele jaren te hebben samengewerkt heeft David Gold de banden met de heer Todt verbroken omdat hij het hairextensionsmerk Hair Dreams begon. Great Lengths Hairextensions worden tegenwoordig wereldwijd aan 60 landen geleverd.

Wat zijn Great Lengths Hairextensions?

Great Lengths hairextensions zijn strengen/plukjes haar welke voorzien zijn van een bonding van keratine. Keratine is een natuurlijke bouwstof van het haar. De hairextensions worden voor 100% gemaakt van menselijk haar. Hierdoor hebben de extensions een superieure kwaliteit omdat het haar de originele haarschubben nog heeft. Deze worden zeer zorgvuldig behandeld om de extensions zo gezond mogelijk te laten zijn. Hairextensions met haarschubben zijn namelijk veel beter voor het eigen haar dan hairextensions zonder haarschubben of met beschadigde haarschubben.

Great Lengths fabriek Nepi, Rome, Italië

Bekijk hoe Great Lengths hairextensions maakt. In de Great Lengths fabriek in Nepi, Rome, worden de hairextensions gemaakt. Roos en Romy hebben de fabriek bezocht. Bekijk hier het videoverslag.

Herkomst van Great Lengths hairextensions

De haren worden, vanwege geloofsovertuiging, geofferd door vrouwen in India waarna de tempels dit haar selecteren en verkopen aan Great Lengths. Great Lengths heeft een aantal vaste tempels waar zij het haar van koopt. Haar van Indiase vrouwen lijkt het meest op het haar van de Westerse vrouw. Daarnaast gebruiken de vrouwen in India nauwelijks haarproducten waardoor de haren bijna ongeschonden zijn. Deze haren zijn niet aangetast door jarenlang gebruik van haarverzorgingsproducten of stylingproducten.

Productie van Great Lengths Hairextensions

Wanneer de haren uit India in de fabriek aankomen, worden deze eerst gewassen en gesorteerd. Na het sorteren van de haren op kwaliteit en lengte worden de haren ontdaan van de kleur. Dit gebeurt gedurende enkele weken in een ontkleuringsproces. De haren die uit India komen zijn namelijk allemaal zwart of grijs. Doordat dit ontkleuringsproces zolang duurt, blijven de haarschubben onaangetast. Hierdoor blijft de goede kwaliteit bewaard. Na dit ontkleuringsproces worden de haren weer ingekleurd met speciale kleurstoffen. Elke gewenste kleur is hierdoor te maken. Great Lengths maakt gemiddeld 50 verschillende kleuren. Na het kleurproces worden de haren voorzien van een speciale bonding waarmee de hairextensions vastgezet kunnen worden in het haar.

Waar komt Great Lengths Hairextensions vandaan?

Zoals bekend komen de haren van Great Lengths uit India. In Nepi, vlakbij Rome, Italië, worden de haren verwerkt tot hairextensions. Het moederbedrijf Great Lengths is gevestigd in Engeland. Nederland wordt vanuit Graz, Oostenrijk, aangestuurd en beleverd. De Nederlandse vestiging is gevestigd in Gouda waar voornamelijk sales en boekhouding gevestigd zijn.

Waarom zou je kiezen voor Great Lengths Hairextensions?

Great-lengths-hair-extensions

Er zijn drie redenen waarom u zou moeten kiezen voor de hairextensions van Great Lengths: kwaliteit, kwaliteit en kwaliteit. De hairextensions zijn gewoon het beste voor uw eigen haar. Hairextensions van Great Lengths zullen geen schade toebrengen aan uw eigen haarbos. De kwaliteit zit niet alleen in de hairextensions maar ook in het aanbrengen van deze extensions. Alleen door Great Lengths getrainde kappers mogen deze hairextensions zetten. Hiermee zorgt Great Lengths ervoor dat alleen vakkundige en professionele kappers deze hairextensions mogen zetten. Verder zijn de extensions niet te koop bij groothandels of andere haarwinkels om zo de kwaliteit te bewaken.

Natuurlijk vallend haar

Doordat de hairextensions van Great Lengths de originele haarschubben nog hebben, gedragen de hairextensions zich ook zoals het eigen haar. Hierdoor vallen de Great Lengths extensions niet op in het kapsel; de extensions vermengen zich gemakkelijk.

Doordat de haarschubben de haren beschermen zal een Great Lengths Hairextension gedurende de draagtijd, perfect van kwaliteit blijven. Andere merken hairextensions zonder haarschubben of met beschadigde haarschubben zullen veel meer en beter verzorgd moeten worden. De haren zijn door de haarschubben ook beter in staat om verzorgingsproducten op te nemen en vast te houden. Hierdoor zult u veel meer genieten van probleemloze hairextensions en krijgt u een natuurlijk uitziend kapsel.

Hoe worden Great Lengths hairextensions geplaatst?

Great Lengths eist dat alle hairextensions ingezet worden met een Ultra Sonic machine of de nieuwere Multi Sonic machine. Door middel van deze ultrasone machine worden onhoorbare geluidsgolven geproduceerd. Door de wrijving van deze geluidsgolven wordt de bonding met geluidsgolven zacht gemaakt. De ultrasone machine produceert dus geen hitte om de bonding te laten smelten. Hierdoor is de applicatie (het vastzetten van de hairextension) niet schadelijker voor uw haar dan het föhnen of stijlen met een stijltang. De Ultra Sonic heeft een positieve invloed op het onschadelijke totaalpakket dat Great Lengths heet. Doordat Great Lengths kwaliteit als uitgangspunt heeft, zijn zij het beste hairextensions-merk van de wereld geworden.

Wanneer kiest u voor Great Lengths Hairextensions?

Natuurlijk wil iedereen de beste kwaliteit, echter hangt daar wel een prijskaartje aan. Great Lengths Hairextensions kosten overal in Nederland hetzelfde aangezien zij vaste prijzen hanteert.

Heeft u het budget om hairextensions van Great Lengths te nemen, doe dit dan ook. U zult merken dat de kwaliteit echt beter is dan alle andere merken die er in de wereld worden aangeboden.

Het verwijderen van Great Lengths Hairextensions

Als u hairextensions heeft laten zetten, moeten ze er na 3 of 4 maanden ook weer uit. Het verwijderen van Great Lengths Hairextensions dient op een zorgvuldige manier te gebeuren.

Lees meer over het merk Great Lengths.