Socap

Socap zijn de beste hairextensions uit het goedkopere prijssegment. Qua prijs / kwaliteit verhouding krijgt u namelijk goede extensions. Zij staan bekend om deze extensions. Het zijn wel hairextensions die wat meer verzorging nodig hebben dan andere (duurdere) hairextensions.

socap original logo Beauty by Roos

Zij zijn de op één na grootste producent van hairextensions ter wereld. Vooral in het goedkopere marktsegment zijn ze succesvol. Drie broers begonnen in de vorige eeuw het bedrijf Socap. Na een ruzie in de familie viel dit bedrijf uiteen en zijn er drie merken Socap ontstaan.

Wat zijn Socap Hairextensions?

De hairextensions zijn te herkennen aan een “s” welke in de wax van de  bonding is gestanst. Hiermee kan er altijd gecontroleerd worden dat het hairextensions van Socap zijn. De Hairextensions behoren tot de top van de wereld in het goedkopere marktsegment.

Herkomst

De hairextensions van Socap worden gemaakt van Indiaas haar. In India offeren de pelgrims het haar in verschillende tempels. Dit haar wordt wereldwijd verkocht.

Productie

De productie gebeurt in de eigen fabriek in Napels, Italië. Na de import van het haar uit India worden de haren eerst gereinigd en ontkleurd. Dit ontkleuringsproces gaat zeer snel waardoor de kwaliteit van het haar achteruit gaat. Hierdoor zijn de haarschubben niet meer volledig intact. Hierdoor behoort het merk tot het middensegment van de markt als we kijken naar kwaliteit. De extensions zijn wat droger dan extensions met intacte haarschubben als Hairloxx Professional en Gold Fever.

Waar komt Socap Hairextensions vandaan?

In Napels, Italië is het hoofdkantoor van Di Biase, directeur en eigenaar van Socap, gevestigd. Er werken ongeveer 20 personen op kantoor en ongeveer 30 personen in de fabriek. De fabriek is net buiten Napels gevestigd.

Waarom kiest u voor dit merk?

Wanneer uw budget voor hairextensions beperkt is, wilt u toch een goede prijs/kwaliteit verhouding voor uw geld. Socap kenmerkt zich door een acceptabele kwaliteit te bieden in het goedkopere segment van de hairextensionsmarkt.

Mooi resultaat met deze extensions

Doordat de hairextensions minder haarschubben hebben als normaal haar, heeft het haar meer voeding nodig om daadwerkelijk mooi te blijven. Gedurende de draagtijd van ongeveer vier maanden zal het haar regelmatig een haarmasker nodig hebben. Als de hairextensions namelijk te droog worden zullen ze namelijk minder mooi mengen met het eigen haar. Voor een mooi resultaat is dus wel wat extra werk nodig. Ook het droogföhnen zal langer in beslag nemen.

Hoe worden deze hairextensions geplaatst?

De hairextensions van Socap worden bevestigd door middel van de warmtetang. Door het verwarmen van de bonding van keratine worden deze extensions vastgezet in het eigen haar. Dit is trouwens minder schadelijk dan stijlen met een stijltang. Na vier maanden moeten de hairextensions weer worden verwijderd met speciale vloeistof en een verwijdertang.

Wanneer kiest u voor deze hairextensions?

Wilt u een betaalbare haarverlenging of volumebehandeling dan kunt u met een gerust hart kiezen voor de hairextensions van Socap. Houdt er wel rekening mee dat u uw haar regelmatig verzorgt met een masker en goede conditioner. Daarnaast zal het droogföhnen van uw haar met Socap Hairextensions langer duren dan met een ander hairextensionsmerk. Dit komt doordat de hairextensions van Socap meer water “opzuigen” doordat de haarschubben niet meer volledig intact zijn. Hierdoor kan het water makkelijker in de haren dringen en duurt het dus ook langer voordat het haar weer droog is.

Het verwijderen van Socap Hairextensions

Met een speciale verwijdertang met verwijdervloeistof worden de hairextensions weer verwijderd. Geadviseerd wordt om dit te doen na vier maanden draagtijd. Wanneer hier langer mee gewacht wordt, kan er haarschade ontstaan. Laat uw hairextensions nooit verwijderen door middel van een stijltang! Door het letterlijk smelten van de bonding zal hierdoor wax in het haar achter blijven.

Lees meer over het merk Socap.