fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Synthetisch haar; bestaan hier hairextensions van?

Ja, er bestaan hairextensions van synthetisch haar. Er zijn, voornamelijk Chinese, leveranciers van synthetische hairextensions. Je kunt ervan uitgaan dat je bij de hairextension- en kapsalons in Nederland geen synthetische hairextensions aangeboden krijgt tenzij dit daadwerkelijk wordt aangegeven. De Balmain Hair clip-ins zijn bijvoorbeeld wel van synthetische haren. Deze houden hun vorm totdat je de vorm gaat veranderen met de stijl- of krultang. Synthetisch haar vind je verder bij de Afrikaanse- en Indische toko’s.

Hairextensions van synthetisch haar?

synthetisch-haar

synthetisch-haar glans te veel

Je hebt gezocht op hairextensions van synthetisch haar. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.