fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Blijf ik de hairextensions voelen?

Gedurende een aantal dagen kun je de hairextensions voelen. Het is natuurlijk iets nieuws op je hoofd dat er eerder niet was. Vergelijk het met een nieuwe ring of een armband die je niet af doet. Die voel je na een paar dagen ook niet meer.

Wanneer het hairextensions voelen niet over gaat na enkele dagen, ga dan terg naar je salon. Wellicht zitten er een paar scherpe hoekjes aan de hairextensions. Wanneer deze hoekjes weggehaald zijn zou het voelen van de hairextensions over moeten gaan.

 

Hairextensions voelen best gek die eerste dag

Je hebt gezocht op hairextensions voelen. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.