fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Geeft Beauty by Roos garantie op hairextensions?

Ja, wij geven garantie op hairextensions. Op alle merken waar wij mee werken geven we garantie op omdat jij een zorgeloze tijd moet kunnen genieten van je hairextensions. Voorafgaand aan het extensions zetten wassen wij je haar met de Hairloxx Pre-Treatment Shampoo welke voor een goede en stabiele aanhechting zorgt. De extensions die wij zetten kunnen we rond of plat zetten. Voor de garantie maakt dit geen verschil.

Gedurende drie maanden plaatsen wij eventueel uitgevallen plukjes terug. Wanneer je kiest voor ons hairextensions abonnement dan krijg je zelfs gedurende de gehele looptijd van je abonnement deze garantie.

Beauty by Roos gaf als eerste in Nederland garantie op hairextensions

garantie op hairextensions

Je hebt gezocht op garantie op hairextensions. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

 

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.