fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Glijden hairextensions uit mijn haar door een haarmasker?

Glijden hairextensions uit door een masker? Je hairextensions zullen niet uit je haar glijden van een haarmasker. Tijdens het extensions zetten zijn de aanhechtingen door onze specialisten gesealed waardoor water of bijvoorbeeld een haarmasker geen invloed hebben op de aanhechtingen. Echter een haarmasker of ander haarverzorgingsproduct met te veel fruitzuren kan de aanhechtingen wel aantasten. Hierdoor kunnen deze poreus worden waardoor haarverlies uit de hairextensions kan worden veroorzaakt.

Wanneer je de door Beauty by Roos aanbevolen verzorgingsproducten van Hairloxx Professional Haircare gebruikt, zul je hier geen last van hebben.

Glijden hairextensions uit door een haarmasker?

Je hebt gezocht op glijden hairextensions uit mijn haar door een haarmasker Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.