fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Is het normaal dat ik moet betalen voor het verwijderen van hairextensions?

Ja, het verwijderen van hairextensions is extra werk voor de kapster. Het is normaal dat je voor deze behandeling moet betalen aangezien het arbeidsuren van je kapster zijn. Sommige salons verwerken het verwijderen in de kosten bij het inzetten van de extensions, andere salons geven korting op het verwijderen bij het opnieuw plaatsten van nieuwe hairextensions.

 

Het verwijderen van hairextensions

verwijderen van hairextensions met Hairloxx verwijdervloeistof

verwijderen van hairextensions met Hairloxx verwijdervloeistof

Je hebt gezocht op verwijderen van hairextensions. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.