fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Is het verstandig om hairextensions via internet te bestellen?

Je kunt best hairextensions via internet bestellen. De persoon die ze dan bij je in zal moeten zetten zal hier echter niet heel erg blij mee zijn aangezien niet iedereen met elk merk wil werken. Daarnaast hebben de meeste salons op basis van kwaliteit een keuze gemaakt voor een hairextension merk. Wanneer je in één keer komt aanzetten met je eigen extensions kan het zijn dat je eigen salon het weigert om deze te zetten aangezien ze de kwaliteit hier niet van kent. Ga helemaal geen hairextensions via internet bestellen om ze daarna zelfstandig in te zetten en te verwijderen. Wanneer dit namelijk niet op de juiste en professionele manier gebeurt kun je haarschade en andere vervelende zaken krijgen.

Hairloxx Professional wordt nergens ter wereld online verkocht omdat zij de kwaliteit wereldwijd willen waarborgen. Hierdoor kunnen alleen gecertificeerde kapsters Hairloxx Professional extensions zetten.

hairextensions via internet kopen

Hairextensions via internet kopen

 

Je hebt gezocht op hairextensions van synthetisch haar. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.