fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Hoe kan ik mijn extensions stijlen?

stijlen van hairextensionsJe kunt het beste je hairextensions stijlen met een goede stijltang. Welk merk maakt dan niet uit, het is maar net wat je wensen zijn. De prijs/kwaliteit verhouding is helaas niet bij alle merken gelijk.

Wel eerst even een serum gebruiken zodat je haar beter beschermd wordt tegen de hitte van de stijltang. Je kunt ook onze stylingtips raadplagen voor meerdere filmpjes.

 

Stijlen van je hairextensions!

Heb je nu al hairextensions of ben je nog aan het oriënteren of je extensions wil laten plaatsen. In deze veelgestelde vragen rubriek kun je veel antwoorden vinden op jouw vragen. Wist je dat Beauty by Roos niets anders doet dat het zetten van hairextensions? Wij zijn de enige specialist waar je niet kunt binnenlopen voor andere behandelingen. Wij doen geen andere beautybehandelingen of kappersactiviteiten dan hairextensions. Hierdoor is Beauty by Roos uitgegroeid tot de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.