fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Hoe kan ik zien of mijn hairextensions van echt haar zijn?

Echt haar is moeilijk te onderscheiden van nep of synthetisch haar. Onder de elektronenmicroscoop kun je met 100% zekerheid zeggen of je haar ook echt haar is. Op een andere manier (voelen, proeven of ruiken) is dit echt niet mogelijk. Vaak glimt nep haar harder dan gewoon haar. Ook krult het haar anders op als je het verbrand.

Echt haar hairextensions…

echt haar

Je hebt gezocht op echt haar. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.