fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Hoe kun je extensions weer zacht maken?

Op de vraag hoe kun je extensions weer zacht maken, kunnen wij heel snel antwoord geven. Met een conditioner kun je extensions weer zacht maken.

extensions weer zacht makenNet als bij uw eigen haar, hebben de duurdere hairextension-merken haarschubben. Deze haarschubben reageren of invloeden van buitenaf; zure regen, zout van de zee, chloor uit het zwembadwater maar ook van shampoo. Wanneer haarschubben open gaan door deze invloeden, voelt haar droog en stug aan. Met bijvoorbeeld de conditioner van Hairloxx Professional Haircare worden de haarschubben weer gesloten en voelt haar weer lekker zacht aan.

Ook kunnen vele haarmaskers zorgen voor een zacht haar gevoel. Extensions weer zacht maken kan hiermee. de extra voedende ingrediënten voeden het haar. Echter moeten de haarschubben ook nog gesloten worden zodat het haar zacht blijft voelen.

We hadden het hier over de duurdere merken zoals Hairloxx en Gold Fever maar de goedkopere merken hebben een andere uitdaging. De goedkopere merken hebben namelijk geen haarschubben meer. Hoe kun je deze goedkopere extensions weer zacht maken? Deze haarschubben zijn er in het productieproces verloren gegaan door een agressieve behandeling om de haren te ontkleuren. Doordat deze haren geen haarschubben meer hebben, ligt de kern van het haar aan de oppervlakte. Dit haar is nauwelijks in staat om de vochthuishouding van het haar op peil te houden. Hierdoor voelt dit haar altijd droog aan, vooral na een wasbeurt. Het haar neemt tevens tot 25% water op tijdens het wassen ten opzichte van de dure merken die maximaal 7% water opnemen. Hierdoor duurt het droogföhnen van de goedkopere extensions langer dan de tijd die nodig is om de duurdere extensions te drogen.

Hier komt bij dat de droge haren zonder hairextensions een siliconen laagje moeten krijgen om zacht aan te voelen. Hiervoor is dus een shampoo met siliconen nodig.

Hoe kun je extensions weer zacht maken? Beauty by Roos faq

 

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.