fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Hoe verzorg ik mijn extensions?

Hoe ik mijn extensions verzorg? Eigenlijk heel simpel.

Behandel je haar met hairextensions gewoon zoals je je eigen haar ook verzorgt. Je haar houdt van een goede schoonmaakbeurt. De shampoo waarmee je wast zet de haarschubben van je haar open. Hierdoor laat het goed het vuil en vet los. Na het wassen met shampoo voelt je haar daarom altijd wat stugger aan. Dit komt door de openstaande haarschubben.

Om je haar meer te voeden, kun je ervoor kiezen om na de shampoo eerst een haarmasker te gebruiken. De extra voedende ingrediënten van het haarmasker geeft het haar een lekkere boost. Normaal zou zijn om het haarmasker na de conditioner te gebruiken maar op deze manier worden de extra voedende ingrediënten ingesloten in het haar waarvan de haarschubben nu open staan.

Verzorg je hairextensions!

Om de haarschubben weer te sluiten en je haar weer lekker zacht te maken, gebruik ik een conditioner. Omdat ik dit na het haarmasker doe, worden de ingrediënten van het haarmasker ingesloten onder de haarschubben. Hierdoor blijft het haar extra mooi.

Gebruik de shampoo liefst één keer in de twee dagen en sluit de haarschubben dan weer door een conditioner te gebruiken. Wil je juist wat stugger haar hebben zoals een beach look, laat dan de conditioner een keertje staan. Het haarmasker volstaat één keer per week.

verzorg mijn extensionsTenzij je gaat zonnen, zwemmen in zee of zwemba. Gebruik dan elke keer een haarmasker gevolgd door de conditioner.

Beauty by Roos Hairextensions adviseert de haircare producten van Hairloxx Professional Haircare.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.