fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Hoeveel extensions heb ik gemiddeld nodig?

Hoeveel extensions je nodig hebt, hangt van je hoofd en je huidige kapsel af. Natuurlijk spelen je wensen ook een belangrijke rol hoeveel extensions er nodig zijn. Gemiddeld worden er in Europa tussen de 125 en 150 hairextensions per volledige haarverlenging geplaatst. Voor een volumebehandeling worden tussen de 50 en 100 extensions gebruikt. Mensen met een hele volle bos met haar kunnen wel 200 tot 250 extensions nodig hebben. Het zetten van hairextensions is maatwerk en dus niet in één gemiddelde uit te drukken.

 

Hoeveel extensions heb jij nodig?

hoeveel extensions heb je nodig?

Heb je nu al hairextensions of ben je nog aan het oriënteren of je extensions wil laten plaatsen. In deze veelgestelde vragen rubriek kun je veel antwoorden vinden op jouw vragen. Wist je dat Beauty by Roos niets anders doet dat het zetten van hairextensions? Wij zijn de enige specialist waar je niet kunt binnenlopen voor andere behandelingen. Wij doen geen andere beautybehandelingen of kappersactiviteiten dan hairextensions. Hierdoor is Beauty by Roos uitgegroeid tot de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.