fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Hoeveel haren verlies je normaal?

Hoeveel haren verlies je normaal? Op haarverlies zijn verschillende factoren van invloed. Stress en medicijngebruik zijn van invloed maar ook een narcotische behandeling (operatie met verdoving) in het verleden kan zijn sporen achterlaten. Het kan zelfs zo zijn dat je tot 5 jaar na een operatie meer haarverlies hebt dan je voor de operatie had. Normaal verlies je tussen de 100 en 150 haren per dag. Dit lijkt veel maar gemiddeld heeft een mens 100.000 haren op zijn of haar hoofd. Mensen met blond haar hebben over het algemeen tot 150.000 haren op hun hoofd. In augustus en september heeft de mens het meeste last van haarverlies. Met borstelen blijven de losgekomen haren in je borstel achter.

 

Hoeveel haren verlies je normaal?

hoeveel haren verlies je normaal

hoeveel haren verlies je normaal

Je hebt gezocht op hoeveel haren je normaal verliest. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.