fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Mijn hoofd jeukt en is rood. Hoe komt dat?

Wanneer je hoofd jeukt en rood is, kan het zijn dat je een allergische reactie op de hairextensions hebt. Als dit zo is ga dan terug naar de salon om dit te laten beoordelen. Het kan namelijk ook zo zijn dat je hoofdhuid even moet wennen aan de extensions op je hoofd. Wellicht zitten er war scherpe hoekjes aan de aanhechtingen die dan even bijgewerkt moeten worden in de salon.

Het is dus altijd van belang dat je even teruggaat naar de salon waar het extensions zetten is gedaan. Als je echt last hebt van een allergische reactie zit er niets anders op dan de extensions direct te laten verwijderen.

 

Mijn hoofd jeukt, wat nu?

Je hebt gezocht op hoofd jeukt. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.