fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Ik heb een chemokuur gehad. Kan hairextensions laat zetten?

Ja. Helaas heeft de chemokuur nog enkele maanden tot jaren invloed op je haar. Hierdoor zal elke salon je afraden om hairextensions te nemen. Laat eerst je haar goed aansterken. Je mag natuurlijk een vrijblijvende afspraak maken voor deskundig advies.

Chemokuur en hairextensions

Wij hebben veel klanten die in het verleden een chemokuur hebben gehad. Hiervoor bieden wij een oplossing, alleen op een eerlijke manier. Wanneer het nog te vroeg is na de kuur, dan zullen wij dat eerlijk mededelen. Eerlijk duurt het langst, hebben wij altijd geleerd. Ben je overtuigd van onze know-how en een eerlijk advies? Kom dan snel langs in één van onze salons of maak meteen een afspraak.

Eerlijk advies na een chemokuur. Hiervoor kunt u langskomen in één van onze salons.

Wist je dat Beauty by Roos niets anders doet dat het zetten van hairextensions? Wij zijn de enige specialist waar je niet kunt binnenlopen voor andere behandelingen. Wij doen geen andere beautybehandelingen of kappersactiviteiten dan hairextensions. Hierdoor is Beauty by Roos uitgegroeid tot de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.