fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Ik heb last van klitvorming van mijn hairextensions. Hoe komt dit?

Doordat sommige merken hairextensions niet Remy zijn kunnen deze gaan klitten; klitvorming genaamd. Daarnaast kan het ook zijn dat je verkeert wast of met nat haar bent gaan slapen. Het is het beste om te gaan slapen met je haar in een vlecht of een staart. Wanneer je je haar wast doe dit dan met bewegingen in de lengte van je haar en niet met grote draaiende bewegingen. Gebruik regelmatig een haarmasker en bescherm je haar tegen de hitte van een föhn of stijltang met een serum of shinespray. Lees hier meer over onze verzorgingsproducten.

 

Klitvorming; help ik heb klitten in mijn haar

 

Je hebt gezocht op klitvorming. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.