fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Ik lees veel op internet over serum voor hairextensions. Waar dient dit voor?

Hairloxx Hair Serum voor hairextensionsEen serum voor hairextensions voedt het haar en zorgt ervoor dat de haarschubben worden gesloten tijdens het föhnen of stylen. De keuze voor een merk serum moet je zelf maken wanneer je salon dat al niet voor je gedaan heeft. Het ene serum zal je wellicht vettig aanvoelen, een ander merk zal misschien niet lekker ruiken. Probeer gewoon enkele serums uit tot dat je er één hebt gevonden waar je nooit meer vanaf zult stappen. Klik hier voor het aanbod verzorgingsproducten van Beauty by Roos Hairextensions.

 

Een serum voor hairextensions

Heb je nu al hairextensions of ben je nog aan het oriënteren op een serum voor hairextensions? In deze veelgestelde vragen rubriek kun je veel antwoorden vinden op jouw vragen. Wist je dat Beauty by Roos niets anders doet dat het zetten van hairextensions? Wij zijn de enige specialist waar je niet kunt binnenlopen voor andere behandelingen. Wij doen geen andere beautybehandelingen of kappersactiviteiten dan hairextensions. Hierdoor is Beauty by Roos uitgegroeid tot de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.