fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Ik wil graag hairextensions maar hoe lang moet mijn eigen haar hiervoor zijn?

Wil je echt graag hairextensions? Kan het wel bij jouw kapsel?

Dit is zeer persoonlijk. Bij de ene persoon is het al goed mogelijk om een korte boblijn te verlengen, bij de ander is dit gewoon onmogelijk. Dit komt door de vorm van het hoofd en het kapsel. In het algemeen moet je haar minimaal 10 cm lang zijn maar voor een beter resultaat tussen de 12 en 15 cm gerekend vanaf de kruin achter op het hoofd. Extensions zetten blijft maatwerk.

 

Wil je graag hairextensions? Hoe lang moet je eigen haar hiervoor zijn?

graag hairextensions

Wil jij ook graag hairextensions?

Je hebt gezocht op ik wil graag hairextensions. Was je hier specifiek naar op zoek en zoek je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.