fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Kan ik hairextensions opnieuw gebruiken?

Van sommige merken kun je hairextensions opnieuw gebruiken. Ze worden dan herplaatst nadat er een nieuwe bonding op gezet is. De één vindt het fijn om de hairextensions opnieuw te gebruiken, de ander zegt “doe mij maar nieuwe”. Daarnaast zullen teruggeplaatste hairextensions niet meer de kwaliteit hebben van nieuwe extensions. Verder is het bij herplaatsen zeker niet mogelijk om dezelfde mooie kleine aanhechting te hebben als in het begin. Ook hebben de hairextensions door de maanden heen haren verloren door borstelen etc. er zullen dan zeker weer extra bij gezet moeten worden voor eenzelfde resultaat. Vaak worden herbruikbare hairextensions duurder verkocht dan gewone extensions. Het zijn echter gewoon dezelfde extensions die na je eerste behandeling een nieuw waxje krijgen.

 

Hairextensions opnieuw gebruiken?

Je hebt gezocht op hairextensions van synthetisch haar. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.