fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Kan ik hairextensions zelf inzetten?

Nee, hairextensions zelf inzetten is natuurlijk niet mogelijk. Aangezien hairextensions goed dichtgedraaid of platgeknepen moeten worden wordt dit erg lastig. Daar komt nog bij dat dit achterop je hoofd gebeuren moet. Wanneer het zetten van hairextensions ook nog eens op een foute manier gebeurt kun je haarschade krijgen. Doe dit dus zeker niet zelf.

 

Hairextensions zelf inzetten?

hairextensions zelf inzetten

Je hebt gezocht op hairextensions zelf inzetten. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.