fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Kan ik mijn natte haar met hairextensions borstelen?

Het natte haar is kwetsbaarder dan het droge haar. Het is beter om je haar eerst een serum te geven en daarna droog te föhnen. Borstel tijdens het föhnen je haar door om klitten te voorkomen. Je kunt hier ook speciale föhnborstels voor gebruiken wat een verbluffend resultaat zal geven. Het natte haar kun je ook gewoon op laten drogen. Het mooiste resultaat krijg je echter wel als je je natte haar even droog föhnt en dan desgewenst met de stijltang stijl maakt.

 

Je natte haren kun je beter niet borstelen

natte haren borstelenHeb je nu al hairextensions of ben je nog aan het oriënteren of je extensions wil laten plaatsen. In deze veelgestelde vragen rubriek kun je veel antwoorden vinden op jouw vragen. Wist je dat Beauty by Roos niets anders doet dat het zetten van hairextensions? Wij zijn de enige specialist waar je niet kunt binnenlopen voor andere behandelingen. Wij doen geen andere beautybehandelingen of kappersactiviteiten dan hairextensions. Hierdoor is Beauty by Roos uitgegroeid tot de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.