fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Kan ik mijn salon verplichten om uitgevallen hairextensions terug te plaatsen?

Nee, helaas kun je de salon de uitgevallen hairextensions niet verplicht terug laten plaatsen. Iedere salon heeft andere richtlijnen als het gaat om garantie en het terugplaatsen van uitgevallen plukjes. Als je twijfelt aan een salon, kijk dan gewoon nog even verder totdat je een salon vindt die bij je past. Beauty by Roos Hairextensions geeft wel garantie op je behandeling.

 

Laat uitgevallen hairextensions terug plaatsen!

uitgevallen hairextensions terugplaatsen

Je hebt gezocht op uitgevallen hairextensions terug laten plaatsen. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.