fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Kan ik mijn salon vragen om de diploma van cursussen te laten zien?

Diploma’s zijn er niet voor niets. Natuurlijk kun je je salon vragen om de diploma’s van cursussen te tonen. Net als dat je een agent om z’n legitimatie kunt vragen. Professionele salons zullen hier echt geen moeite mee hebben want die weten ook dat je bij hen komt voor de kwaliteit die ze in huis hebben. Salons die hier moeilijk over doen kun je misschien beter niet bezoeken.

 

Diploma’s zeggen meer

diploma

Je hebt gezocht op diploma. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.