fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Kan ik regelmatig mijn uitgroei verven?

Of je je uitgroei verven kunt? Natuurlijk kan dat. Het is zeker mogelijk om je uitgroei bij te werken. Hairextensions zijn van echt haar dus kunnen prima tegen kleuring. Het is alleen niet aan te raden om de extensions lichter te verven, maar in dezelfde tint of donkerder of je uitgroei bijwerken is geen probleem. Gebruik verzorgingsproducten die de haarkleur beter vasthouden en daarmee beschermen. De Boost lijn van Hairloxx Professional Haircare verzorgingsproducten is hier ideaal voor.

 

Uitgroei verven? Ook met extensions!

uitgroei vervenJe hebt gezocht op uitgroei verven met hairextensions. Ben je hier specifiek naar op zoek of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.