fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Kan ik tijdens mijn zwangerschap hairextensions nemen?

Zwangerschap en hairextensions, gaan die twee goed samen? Ja hoor, geen probleem. Tijdens je zwangerschap zal je haar namelijk sterker zijn dan normaal. Laat je hairextensions wel verwijderen voordat je gaat bevallen aangezien je na de bevalling wel haarverlies zou kunnen krijgen.

 

Hairextensions tijdens de zwangerschap

roos zwangerschap

 

Je hebt gezocht op zwangerschap. Was je hier specifiek naar op zoek dan mogen we je waarschijnlijk feliciteren. Of zocht je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.