fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Klopt het dat blonde hairextensions slechter zijn dan andere kleuren?

Of blonde hairextensions slechter zijn dan andere kleuren? Net als geblondeerd haar zijn de geblondeerde hairextensies ook beschadigd door de peroxide of andere blondeervloeistof. Probeer zo weinig mogelijk te blonderen en te verven. Blonde extensions hebben een zwaardere behandeling gehad dan donkere hairextensions. Hierdoor zijn de blonde haren, in de basis, slechter dan andere kleuren. Per merk extensions verschilt dit maar hou dus zeker rekening met extra voeden van het haar. De blonde kleuren van Hairloxx Professional zijn net zo goed als de donkere kleuren aangezien het ontkleuringsproces hiervan veel rustiger gaat. Great Lengths heeft daardoor wel hele gezonde blonde hairextensions.

 

Blonde hairextensions slechter?

blonde hairextensions

Daphne van Kerkhof met blonde hairextensions 

Je hebt gezocht op blonde hairextensions. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.