fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Klopt het dat duurdere hairextensions van betere kwaliteit zijn?

In de meeste gevallen zijn de duurdere hairextensions ook beter van kwaliteit. Remy of niet remy haar, behoud van de haarschubben en het toepassen van conditionerlaagjes op het haar, bepaalt de eerste dagen de kwaliteit. Deze laagjes van een coating of conditioner verdwijnen na een paar wasbeurten. Dan komt pas de echte kwaliteit van het haar naar boven. Hairextensions van mindere kwaliteit zullen dan droog aan gaan voelen en makkelijker gaan klitten dan bij kwalitatief goede hairextensions. Behandel je hairextensions met extra zorgvuldigheid zodat je ook van de goedkopere merken een lange tijd kunt genieten.

 

Kwaliteit van hairextensions

kwaliteit van hairextensions

Je hebt gezocht op kwaliteit van hairextensions. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.