fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Kun je garantie krijgen op hairextensions?

Ja, je kunt garantie krijgen op je behandeling met hairextensions. De professionele salons in het land geven garantie op hun behandeling en de hairextensions die zij leveren. De ene salon geeft garantie op uitgevallen plukjes, de andere salon alleen op productiefouten en weer een andere salon geeft je garantie op alles. Kies de salon en de garantie die bij je past. Wist je dat wij de eerste waren die deze garantie invoerden in Nederland? Lees meer over onze garantie op hairextensions.

 

Garantie krijgen op hairextensions

garantie krijgen op hairextensions

Je hebt gezocht op garantie krijgen op hairextensions. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.