fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Kun je hairextensions blonderen?

Hairextensions blonderen is niet aan te raden aangezien hairextensions al  enigszins beschadigd zijn door de ontkleuring en behandeling tot extension. Beter is het om je haar te blonderen in de kleur die je graag wilt en daar dan in je salon de juiste kleur van hairextensions bij te zoeken. Er zijn vele blonde kleuren verkrijgbaar dus dat mag geen probleem veroorzaken.

 

Hairextensions blonderen

Hairextensions blonderen

Heb je nu al hairextensions of ben je nog aan het oriënteren of je extensions wil laten plaatsen. In deze veelgestelde vragen rubriek kun je veel antwoorden vinden op jouw vragen. Wist je dat Beauty by Roos niets anders doet dat het zetten van hairextensions? Wij zijn de enige specialist waar je niet kunt binnenlopen voor andere behandelingen. Wij doen geen andere beautybehandelingen of kappersactiviteiten dan hairextensions. Hierdoor is Beauty by Roos uitgegroeid tot de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.