fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Kun je hairextensions hergebruiken?

Ja, je kunt hairextensions hergebruiken. Let er echter wel op dat hairextensions dode haren zijn die geen voeding meer uit je lichaam krijgen. Het hergebruiken van hairextensions raden wij daarom af. Na een draagtijd van vier maanden zijn de extensions gewoon “op”. Hierna kunnen ze voor problemen gaan zorgen.

In de wereld worden veel extensions teruggeplaatst bij de klant wanneer deze extensions worden voorzien van een nieuw waxje. Extensions die echter op maat zijn bijgewerkt en gestyled / afgeknipt zullen echter korter zijn dan de extensions waarbij alleen de puntjes zijn bijgewerkt. Het is dus niet echt handig om de extension her te gebruiken. Daarnaast raden wij het af aangezien de extensions aan slijtage onderhevig zijn doordat ze geen voeding meer krijgen.

 

Hairextensions hergebruiken?

hairextensions hergebruiken

Je hebt gezocht op hairextensions hergebruiken. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.