fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Kun je normaal douchen met hairextensions?

Ja, je kunt normaal douchen met hairextensions. Let er alleen op dat je bij het wassen van je haar geen ronddraaiende bewegingen maakt. Dit moet je trouwens met lang haar zonder hairextensions ook niet doen. Je kunt het beste de shampoo verdelen van bovenop je haar naar beneden. De hoofdhuid zachtjes reinigen door de shampoo in te masseren en dan te uitspoelen.

 

Douchen met hairextensions

douchen met hairextensionsHeb je nu al hairextensions of ben je nog aan het oriënteren of je extensions wil laten plaatsen. In deze veelgestelde vragen rubriek kun je veel antwoorden vinden op jouw vragen. Wist je dat Beauty by Roos niets anders doet dat het zetten van hairextensions? Wij zijn de enige specialist waar je niet kunt binnenlopen voor andere behandelingen. Wij doen geen andere beautybehandelingen of kappersactiviteiten dan hairextensions. Hierdoor is Beauty by Roos uitgegroeid tot de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.