fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Kunnen hairextensions geknipt worden?

Ja, hairextensions kunnen geknipt worden. Omdat het echt haar is wordt de kappersschaar hier ook niet botter van dan op het eigen haar van de klant.

Bij Beauty by Roos hairextensions kiezen we er echter voor om na het extensions zetten de haren te snijden. We snijden de onderkant netjes af en snijden vele lagen in het haar om de overloop van het eigen haar naar de extensions zo natuurlijk mogelijk te maken. Hierdoor krijg je een natuurlijk uitziende haarverlenging of meer haarvolume.

Hairextensions kunnen geknipt worden

Kunnen hairextensions geknip worden

Je hebt gezocht op kunnen hairextensions geknipt worden. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.