fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Kunnen hairextensions hergebruikt worden?

Ja, je kunt hairextensions hergebruiken. Bij Beauty by Roos doen we dit alleen niet. Tijdens de draagtijd van 3 tot 4 maanden beschadigen de hairextensions namelijk net als je eigen haar. Op een gegeven  moment zijn de extensions dan gewoon op. Ze zullen dan niet meer zo makkelijk mengen met het eigen haar waardoor het gaat opvallen dat je hairextensions draagt. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn van het hergebruikt worden.

Daar komt nog bij dat Beauty by Roos de hairextensions netjes in lagen snijdt. Wanneer je deze hairextensions dan hergebruikt moet je ze precies op dezelfde plaats terugplaatsen. De oude aanhechting moet afgeknipt worden waardoor de extension 3 cm korter wordt. Hierdoor zou dan de hele haarverlenging 3 cm korter moeten worden en wellicht je eigen haar ook om het netjes op de extensions aan te laten sluiten. Tijdens het extensions zetten is dit onbegonnen werk. Daarom kiezen wij ervoor dat de hairextensions niet worden hergebruikt.

Worden hairextensions hergebruikt?

hairextensions hergebruikt

Je hebt gezocht of hairextensions hergebruikt kunnen worden. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.