fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Mag ik mijn haar meteen wassen nadat hairextensions ingezet zijn?

Of je je haar meteen kunt wassen na de behandeling? Nee! Sommige salons en producenten zeggen dat je 1 dag moet wachten, anderen zeggen dat je 2 dagen moet wachten met het wassen van je haar. Je moet in ieder geval wachten met het wassen van je haar zodat de waxjes / bondingen goed kunnen uitharden en een stevige verbinding met je eigen haar vormen. Ons advies is 24 uur. Na 24 uur is de aanhechting helemaal uitgehard en dan het geen kwaad om te gaan douchen.

 

Meteen wassen van hairextensions

meteen wassen van hairextensionsJe hebt gezocht op wassen van hairextensions. Ben je hier specifiek naar op zoek of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.