fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Mijn hairextensions voelen aan als stro en zijn erg droog. Wat kan ik hieraan doen?

Wanneer hairextensions erg droog voelen hebben extra voeding nodig. Door allerlei zaken in je omgeving, zure regen, shampoo, haarlak, etc. droogt je haar uit. Gebruik dus regelmatig een goede conditioner en wekelijks een haarmasker om in de extra voeding te voorzien. Een serum op zijde of keratine basis zorgt ook voor extra verzorging en voeding.

 

Hairextensions voelen erg droog

erg droog haarJe hebt gezocht op erg droog haar. Ben je hier specifiek naar op zoek of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.