fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Mijn hoofdhuid gaat irriteren. Waar kan dit aan liggen?

Bij mensen met een gevoelige hoofdhuid kunnen tot enkele dagen na het zetten gevoeligheden optreden. Wanneer dit na enkele dagen niet over gaat neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de salon waar je de hairextensions hebt laten zetten. Zij zullen je hierbij assisteren en adviseren. Wanneer je kapster je niet wil helpen, bel dan gewoon een ander. Jouw probleem moet opgelost worden.

 

Irritatie van hoofdhuid

hoofdhuid

Je hebt gezocht op irritatie van hoofdhuid. Ben je hier specifiek naar op zoek of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.