fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Moet ik met gewassen haar naar de salon toe komen?

Je hoeft niet met gewassen haar naar de salon te komen. Wij wassen voorafgaand aan elke behandeling het haar met de Pre-Treatment Shampoo van Hairloxx Professional Haircare. Deze diepreinigende shampoo reinigt het haar en ontvet het. Hierdoor hechten de extensions beter aan het eigen haar waardoor extension uitval wordt voorkomen. Het in de salon gewassen haar drogen we voordat we met extensions zetten beginnen.

Met gewassen haar naar de salon?

Gewassen haar met Hairloxx-Pre-TreatmentJe hebt gezocht op met gewassen haar naar de salon. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.