fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Sauna bezoek met hairextensions. Waar moet ik op letten?

Sauna bezoek is geen probleem met hairextensions. Doe je haar gewoon in een strakke vlecht of een strakke knot en dan kun je heerlijk genieten van de sauna. Gebruik na een dagje sauna wel een goed masker van Hairfloxx Professional Haircare. Dit hydrateert het haar optimaal. Gebruik als afsluiting de Hairloxx Boost conditioner en desgewenst nog een beetje Hairloxx Serum. Hopelijk heb je een heerlijke relaxdag en pas een beetje op met de zoutwater baden. Deze drogen je haar des temeer uit.

Sauna met extensions; lekker genieten met richtlijnen

 

sauna haar vlecht - Beauty by RoosJe hebt gezocht op sauna met hairextensions. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.