fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Kan ik elke shampoo of conditioner gebruiken?

Nee, helaas kun je niet elke shampoo of conditioner gebruiken. Veel verzorgingsproducten bevatten te veel fruitzuren wat de aanhechtingen van de hairextensions kan aantasten. Hierdoor kunnen de aanhechtingen poreus worden en zullen de extensions uitvallen, voorafgegaan door overmatig haarverlies uit de extensions. Tijdens het extensions zetten zullen onze hairextension-specialisten je hier nogmaals op wijzen.

De producten van Hairloxx Professional Haircare kun  je altijd gebruiken. Deze zijn speciaal gemaakt voor haar met hairextensions.

Niet elke shampoo of conditioner is goed voor je extensions

shampoo of conditioner

Je hebt gezocht op shampoo of conditioner. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.